fbpx

CURS RADIOFONISTA

Ets pilot de drons o ho vols ser i vols volar amb el màxim de seguretat i tranquilitat?

Fes el Curs de radiofonista homologat per AESA amb nosaltres i podràs coordinar-te amb altres aeronaus tripulades i no tripulades que comparteixen l’espai aeri amb tu.

A més es imprescindible per volar drons en multitud d’escenaris operacionals.

Amb el Curs de Radiofonista: 

Des d’Aerofor hem desenvolupat un pla de formació amb la voluntat d’oferir-te una formació fàcil, flexible i molt entretinguda perquè puguis aprendre al teu ritme i sempre acompanyat del millor equip de professionals.

En cada mòdul del curs, el contingut s’explica de manera clara i senzilla, facilitant-te l’adquisició de coneixements fins a obtenir un nivell avançat que et permeti volar el teu Dron de manera segura i legal.

Certifica't com a radiofonista homologat i matricula't al curs per 149€

Vola en espais controlats

A qui va dirigit?

El curs de Radiofonista va dirigit a tots aquells professionals i pilots de RPAS que vulguin coordinar les seves operacions amb infraestructures aeronàutiques com heliports, aeroports o aeròdroms.

I sobretot que vulguin volar amb la seguretat de que podran comunicar-se amb les aeronaus tripulades que comparteixen l’espai aeri.

Aquesta certificació és imprescindible si es vol operar dins d’aquests espais aerocontrolats.

Heliports
Aeroports
Aeròdroms

FORMAT DEL CURS

Per Videoconferència online de 10 hores lectives, que inclouen les classes teòriques, les classes pràctiques i els exàmens.

REQUISITS

Ser major de 16 anys

MATRÍCULA

Oberta permanentment amb convocatòries d’examen mensual.

Contingut del curs

Modalitat i durada

Finalitat del curs

Dotar a l’alumne dels coneixements necessaris per entendre els missatges de radiocomunicació de forma adequada amb qualsevol dependència ATS en l’espai aeri corresponent. A més de conèixer i utilitzar les comunicacions en cas de necessitat, d’emergència i de rescat.

Vols complementar el curs?

PACK PILOT + RADIOFONISTA

Professionalitza’t amb el Curs de pilot avançat RPAS <25kg i ofereix als teus clients la possibilitat de dur operatives dins d’espais aeris controlats i altres escenaris, gràcies al Curs de Radiofonista.

PACK RADIOFONISTA + DISSENY D'OPERATIVES DE VOL

Certifica’t com a Radiofonista homologat i aprèn a dissenyar les diferents operatives que se’t plantejaran durant el teu dia a dia. Tot el que necessites per tal de tenir llesta la teva operativa de vol amb un grau de professionalització màxima.

Tens dubtes?

Tens ganes d’apuntarte a un dels nostres cursos però t’han sorgit alguns dubtes que t’agradaria resoldre?

Escriu-nos.

T’ajudarem a convertir-te en pilot i fer d’aquesta formació una oportunitat laboral única i una experiència inoblidable.

"Tu academia de pilotos de dron"

¿Quieres ver el primer tema del curso de piloto STS?

¡Descárgalo ahora de forma totalmente gratuita!