fbpx

CURS RADIOFONISTA

Ets pilot de drons o ho vols ser i vols volar amb el màxim de seguretat i tranquilitat?

Fes el Curs de radiofonista homologat per AESA amb nosaltres i podràs coordinar-te amb altres aeronaus tripulades i no tripulades que comparteixen l’espai aeri amb tu.

A més es imprescindible per volar drons en multitud d’escenaris operacionals.

Amb el Curs de Radiofonista: 

Des d’Aerofor hem desenvolupat un pla de formació amb la voluntat d’oferir-te una formació fàcil, flexible i molt entretinguda perquè puguis aprendre al teu ritme i sempre acompanyat del millor equip de professionals.

En cada mòdul del curs, el contingut s’explica de manera clara i senzilla, facilitant-te l’adquisició de coneixements fins a obtenir un nivell avançat que et permeti volar el teu Dron de manera segura i legal.

FORMAT DEL CURS

Per Videoconferència online de 10 hores lectives, que inclouen les classes teòriques, les classes pràctiques i els exàmens.

REQUISITS

Ser major de 16 anys

MATRÍCULA

Oberta permanentment amb convocatòries d’examen mensual.

A qui va dirigit?

El curs de Radiofonista va dirigit a tots aquells professionals i pilots de RPAS que vulguin coordinar les seves operacions amb infraestructures aeronàutiques com heliports, aeroports o aeròdroms.

I sobretot que vulguin volar amb la seguretat de que podran comunicar-se amb les aeronaus tripulades que comparteixen l’espai aeri.

Aquesta certificació és imprescindible si es vol operar dins d’aquests espais aeroocontrolats.

Heliports
Aeroports
Aeròdroms

Certifica't com a radiofonista homologat i matricula't al curs per 149€

Vola en espais controlats

Contingut del curs

Modalitat i durada

Finalitat del curs

Dotar a l’alumne dels coneixements necessaris per entendre els missatges de radiocomunicació de forma adequada amb qualsevol dependència ATS en l’espai aeri corresponent. A més de conèixer i utilitzar les comunicacions en cas de necessitat, d’emergència i de rescat.

Vols complementar el curs?

PACK PILOT + RADIOFONISTA

Professionalitza’t amb el Curs de pilot avançat RPAS <25kg i ofereix als teus clients la possibilitat de dur operatives dins d’espais aeris controlats i altres escenaris, gràcies al Curs de Radiofonista.

PACK RADIOFONISTA + DISSENY D'OPERATIVES DE VOL

Certifica’t com a Radiofonista homologat i aprèn a dissenyar les diferents operatives que se’t plantejaran durant el teu dia a dia. Tot el que necessites per tal de tenir llesta la teva operativa de vol amb un grau de professionalització màxima.

Tens dubtes?

Tens ganes d’apuntarte a un dels nostres cursos però t’han sorgit alguns dubtes que t’agradaria resoldre?

Escriu-nos.

T’ajudarem a convertir-te en pilot i fer d’aquesta formació una oportunitat laboral única i una experiència inoblidable.