CURS DE DISSENY
D'OPERATIVES DE VOL

Ets pilot de drons i radiofonista?

A AEROFOR t'oferim el Curs professional de disseny d'operacions amb el que aprendràs a dissenyar una operativa de vol de l'inici a la fi.

FORMAT DEL CURS

El curs és presencial de 5 hores lectives, que inclouen les classes teòriques, les classes pràctiques i l'examen final.

REQUISITS

Ser major de 18 anys i ser apte per al certificat aeronàutic de Classe 2 (En cas de volguer ser professional).

MATRÍCULA

Oberta permanentment amb convocatòries d'examen mensual a qualsevol de les nostres seus de Lleida o Girona.

Amb el Curs de disseny d’operatives de vol aprendràs a dissenyar-ne una des del seu inici fins a la seva fi com un professional. A més, t’explicarem el procés perquè tinguis controlat cada vol i redueixis els riscos tècnics i legals.

Ampliaràs les teves opcions laborals incorporant una activitat professional de futur amb la qual podràs continuar avançant en la teva carrera professional.

Des d’Aerofor hem desenvolupat un pla de formació amb la voluntat d’oferir-te una formació fàcil, flexible i molt entretinguda perquè puguis aprendre al teu ritme i sempre acompanyat del millor equip de professionals.

En cada mòdul del curs, el contingut s’explica de manera clara i senzilla, facilitant-te l’adquisició de coneixements fins a obtenir un nivell avançat que et permeti volar el teu Dron de manera segura i legal.

Per a realitzar aquest curs, és necessari que siguis prèviament pilot de drons i radiofonista, i que tinguis el certificat mèdic en vigor.

  • Disseny de checklist propi per a cada casuística d’operativa.
  • Disseny legislatiu geolocalitzat per a cada escenari.
  • Selecció de plataformes.
  • Selecció de sensors.
  • Permisos i gestoria administrativa necessària.
  • Operatives Internacionals.
  • Drets d’imatge i RGPD.

Les pràctiques d‘aquest curs es basen en la realització d’un pla d’operacions d’inici a final. L’escenari de les operatives serà donada per l’instructor i es valoraran les tramitacions legals, els sensors escollits, així com les plataformes dron i les mesures de seguretat seleccionades per dur a terme el projecte.

Quant costa el curs?

Vols complementar el curs?

Pack Radiofonista + Disseny d'operacions

Certifica’t com a Radiofonista homologat i aprèn a dissenyar les diferents operatives que se’t plantejaran durant el teu dia a dia. Tot el que necessites per tal de tenir llesta la teva operativa de vol amb un grau de professionalització màxima.

TENS DUBTES?

Tens ganes de fer el curs però t’han sorgit alguns dubtes que t’agradaria resoldre?

Escriu-nos. T’ajudarem a convertir-te en pilot i fer d’aquesta formació una experiència inoblidable.

Copyright AEROFOR ENTERPRISE S.L 2020

Hem rebut correctament la teva subscripció, en breus rebràs la primera formació!

Hi ha hagut algun tipus d'error en l'enviament de la subscripció, si us plau torna a intentar-ho. Disculpa les molèsties!

La teva privacitat ens importa. Aquesta web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Premi el botó acceptar per seguir navegant.
CONNECTAT ALS NOSTRES CURSOS GRATUÏTS
 SOBRE LES NOVES OPORTUNITATS QUE OFEREIX LA TECNOLOGIA DRON